Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Livstecken

Av Christer - 21 september 2008 13:47

Hejsan har nu hittat till en dator och ska forsoka fa ivag nagra rader.

Regnet har styrt har men igar och idag har det varit bra forutom ett stortregn pa en timme i gar kvall. Men trots dom rejala regnvader som kommer sa rinner det undan forvanansvart fort. 

Nar man gar runt pa omradet sa ser man att en hel del jobb aterstar innan det ar klart. Det ser ju sa illa ut nar allt ar sa geggigt. Men dom har borjat dra till lite ytor for gras, men idag stod gravmaskinen med motorluckan oppen, sa nagot har val pajat. Poolen ligger med vatten i och skall val tommas for att kaklas. Restaurangen ar mest ett skal och har val en hel del jobb kvar innan den ar klar.

 For laser man veckorapporterna sa kanns det mer klart an det ar. Det pagar arbete med entren, dar det forovrigt ar tufft att ta sig in med bil. Ett riktigt kladdhal.

 Det finns lite sjoar pa utsidan, mot Stefan Widings hus ,dar i hornan mot Hans kontor ar det vatten till och med over vagen.  Pa akern pa framsidan utanfor entren ar det en rejal sjo.

Men alldeles invid den muren ser det torrt ut just nu.

Men inne pa omradet ar det som sagt var forvanansvart torrt.

 Man har tydligen ute pa offert att satta nagonting for ventilerna,som nar det regnade fylldes med vatten och det bara bublade nar luften ville ut ur torpargrunden.

Dom har gjort final inspection , men det ar tyvarr saker kvar som skall goras som vi papekat tidigare . Men det har minskat pa onskelistan och nu ar det mest det javla skamtet till duschvaggen som ar kvar.

Vi sjalva har inte bott i huset som vi gjort tidigare men tyckte att sitta i stort sett sjalva i regnet o geggan var inget for oss. Vi har slagit pa med ett 500 bahts rum.

 Tror att vi ar ca. 6 familjer har just nu. Vi har fatt traffa och umgatts en del med 23a och 32:an(Thomas , Anette) (Eva o Camilla)kul med nya bekantskaper.

Tydligen ska man borja satta lasbyglar pa dorrarna och sa ska man lasa  skjutdorren utifran nar man lamnar ar det tankt.

I hus 10 kommer tydligen Roger att sitta. Nagon pa Logans sa att sista oktober ska allt vara klart. Men tomten kommer val till jul va?????

Malningen av muren har man ej kommit sa langt med som det verkat, men det kanns val inte som ett stort problem.

I ovrigt nere i byn hander det saker hela tiden. Johan fran Stockholm  oppnade sin mobelaffar haromdagen.I huset bortom det som ar orange o gronmalat. Moblerna kommer  bl.a fran rottingmannen, dar vi idag fick vara sista mobler. En suveran och palitlig herre.

Arbetet pa Seebreeze verkar ga enormt fort. Arbetarna ser ut att var lite aldre och kanske mer erfarna. Kanske battre ledning dar. Men dom bygger val hus som ar byggda forut och dom kanske slipper en del barnsjukdomar.

En del vagar ar betonglagda dar och Kurt o Berit ni pa 160 har fatt 3 golv kaklade.

Har tyvarr inte varit inne pa blue mango och vet inte sa mycket dar ifran. Ska forsoka hinna in en svang dar. Ska ta en liten diskussion med Logans i morgon.

Sen har vi hort och sett reklam for ett omrade som ligger nere vid kommuhuset eller brandkarshuset . Om man aker rakt ut fran Bali och tar hoger istallet for att aka mot bb farm, nar man kommer ner till korsningen dar sa skall Hans och Kalle pa tequila och  nan till bygga 100 hus. Tror det var 800m. upp fran vagen.

Tyvarr blir det inga bilder nu men nar jag kommer hem ska jag forsoka fa ivag ett par bilder.

En levande orm fick jag i alla fall se idag.

Ha det bra. Christer59

 
 
Piccolina

Piccolina

24 september 2008 15:15

Oj, vad roligt att läsa detta! Verkar ju hända massor.
Har du sett mitt hus nr.54? Är det beboeligt?
Vi skall också bo på hotell när vi kommer ner för inte verkar det så fräscht att bo där ännu..?

http://www.maephim.se/wordpress/index.php

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christer - 17 mars 2010 18:39

Hejsan, här kommer en rapport från Mae phim.  Jag har precis kommit hem efter 8 veckor nere i huset. För varje dag så händer det något nytt. Det planteras och husen byggs ihop. Många olika varianter blir det. Förråd ,dusch ute , regnskydd över gång...

Av Christer - 11 juli 2009 10:56

Hejsan, sitter och funderar om det är sommar eller??? Man känner sig så långt borta från Thailand som det bara går. Avundsjuk på dom som åker ner ,trots att jag egentligen inte känner någon längtan till Asien på sommaren. Det är väl Logans som håller...

Av Christer - 13 mars 2009 17:52

Hejsan,Har precis kommit hem nerifrån Mae phim. Och det har varit 6 stressiga veckor för att hinna med allt. Vi har i alla fall fått allting klart. Jordfelsbrytaren som i vårat fall var additional order var det sista som blev klart. Vi har hunnit med...

Av Christer - 15 februari 2009 06:54

Hejsan igen. Tänkte jag skulle få iväg några rader. Detär så mycket att pyssla med hela tiden så man har knappt tid med dator. Hur som helst så är det otroligt skönt att skrota omkring här nere. Som vanligt så är Logans ett intressant samtalsämne.  M...

Av Christer - 17 januari 2009 07:34

 Hej och en god fortsättning. Efter alla mejl om missnöje och elände så har allt blivit tyst. Efter mötet så har man inte hört så mycket. Folk åker ner och sen hör man inte så mycket mer av dom.Kämpar några på med jurist eller har man resignerat?  O...

Ovido - Quiz & Flashcards