Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Info

Av Christer - 15 februari 2009 06:54

Hejsan igen. Tänkte jag skulle få iväg några rader.

Detär så mycket att pyssla med hela tiden så man har knappt tid med dator.

Hur som helst så är det otroligt skönt att skrota omkring här nere. Som vanligt så är Logans ett intressant samtalsämne.

 Man halkar ofta in på dom. Men det händer lite saker hela tiden och det känns positivt.

 Pratade men maintenance häromdagen och igår var det folk överallt på tomten och i huset. Det är bara ett par småsaker att fixa så slipper man förhoppningsvis att kontakta byggherren.

Vi är väl ca 20 hus bebodda för tillfället och häromkvällen hade vi en fest i restaurangen. Min fru och Kirsten på 27:an pratade om det och min fru kontaktade kökschefen som fixade en thai buffe.

 Det blev fullt i restaurangen och B-o gav oss lite info om mötet som dom hade med Loogans. Solstolar har också dykt upp vid poolen.

Mats på 21:an pratade med kökschefen och nu är det happy hour mellan 14-17 varje dag. Vi får ta tag i olika saker vartefter.

 Vi har pratat om att kanske brunch på söndagar eller kanske frukostbuffe en dag i veckan.  I kväll är vi några som ska ha picknick i solnedgången på stranden nedanför Sea view.

Angående området så räknade jag igår att av alla byggda hus så är det endast nr.22,35,36,43,78 och110:an som ej är gräslagda. Sen är det några tomter som gräset ser dåligt ut på.Förutom den kommunala metern ut mot gatan där är det flera kvar att lägga.

 Sen har dom grävt på en del tomter och jobbat så då blir det ju lite stökigt. Infarten på området är ju inte så vackert då det bara är skelett .

Vi har i alla fall fått ett soprum med lite baljor i. LIte dålig ordning men det blir nog bra.

Området bakom poolen där ligger det nu stora högar med jord så det kanske börjar närma sig gräsläggning även där. Man har börjat borra i brunnslocken så man kan fylla på clorin utan att lyfta på locket.

Säkerhetslåsen ser ut att sitta på dom flesta husen. Jordfelsbrytare har dom sagt att dom ska börja med men har inte sett eller hört någon som fått det. Man har även schaktat för en vattenledning(tror jag) så att man kan ta vatten från den vid bevattningen till våra gräsmattor.

 Det är ganska stor aktivitet på området då det planteras här och där och ramper för parkering på tomterna och andra stenjobb.

dSka försöka lägga in bilder men inte idag. Såg att nya väggen på 8:an är målad. Piccolina din trädgård ser bra ut och igår grävde dom mot 55:an. Vet inte om dom flyttade häcken eller vad dom gjorde. Tyvärr så verkar inte muren från 18-23 vara i bästa skick så den är nerriven och en ny är på gång. Endast lite plastskynke där just nu.

Är det någon som funderar på något så  hör av er. Det får bli allt för den här gången.Ha det bra. Christer59  

 
 
PICCOLINA

PICCOLINA

15 februari 2009 12:51

Tjenare där!

Vad skoj att höra av dig och få en så utförlig rapport - det är du verkligen superbra på!
jag vet precis vad du menar, de skall flytta ut häcken då vi var lite för snåla med vår tomtgräns och satt häcken så långt in så vi inte skulle få plats med en plattsatt gång runt huset. Tack för informationen!

Ha det jättebra & njut i paradiset!

http://www.maephim.se/wordpress

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christer - 17 mars 2010 18:39

Hejsan, här kommer en rapport från Mae phim.  Jag har precis kommit hem efter 8 veckor nere i huset. För varje dag så händer det något nytt. Det planteras och husen byggs ihop. Många olika varianter blir det. Förråd ,dusch ute , regnskydd över gång...

Av Christer - 11 juli 2009 10:56

Hejsan, sitter och funderar om det är sommar eller??? Man känner sig så långt borta från Thailand som det bara går. Avundsjuk på dom som åker ner ,trots att jag egentligen inte känner någon längtan till Asien på sommaren. Det är väl Logans som håller...

Av Christer - 13 mars 2009 17:52

Hejsan,Har precis kommit hem nerifrån Mae phim. Och det har varit 6 stressiga veckor för att hinna med allt. Vi har i alla fall fått allting klart. Jordfelsbrytaren som i vårat fall var additional order var det sista som blev klart. Vi har hunnit med...

Av Christer - 17 januari 2009 07:34

 Hej och en god fortsättning. Efter alla mejl om missnöje och elände så har allt blivit tyst. Efter mötet så har man inte hört så mycket. Folk åker ner och sen hör man inte så mycket mer av dom.Kämpar några på med jurist eller har man resignerat?  O...

Av Christer - 23 december 2008 21:33

Hej igen. Efter att ha fått varit i Barcelona och kollat fotboll(El classico för dom som vet) inför 96000 åskådare så har man blivit lite lugnare och gladare än var man brukar vara när man läser mejl eller försöker ha kontakt med logans. När man läs...

Ovido - Quiz & Flashcards