Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Christer - 21 mars 2008 07:41

Hejsan igen. Har nu varit hemma en vecka och man längtar redan tillbaka.

Sitter och tänker på att när man pratade med folk därnere så var man överens om att det blir jättefint när det blir klart, men en viss irritation över förseningar och dålig information. kanske med all rätt. Loogans kanske har haft för stora planer på för kort tid?  Hur som helst går det inte att göra något åt det som varit och vi får bara hålla ut. Dom som jobbar där för ca 100-300 baht om dagen gör nog så gott dom kan eller inte kan.

 Klart man kan bli full i skratt när som Mats på 21:an berättade att duschstången sitter på en annan vägg än i duschen och vågrätt som handdukshållare fortfarande med duschhållaren på. 

 När man varit nere ett tag så känns det som Bali är en bit bort och kartan i Thailandsmäklarna broschyr ser lite hopptryckt och förskönad ut.

 Men jag har tagit med några gamla bilder ,dom första från -85 när Karon och Patong var öde beacher ,paradisstämpel men har förändrats. Då fanns inte ens en väg emellan. man fick åka nästan in till Phuket stad och ut igen. Den stökiga gatan på Patong ,Bangla road ser lite lugnare ut -85?

Phi phi -89 paradis och Koh Chang och Koh Samet93, paradis.

 Koh lanta -96 väldigt lugnt och endast en dammig grusväg. Så där har jag upplevt på många ställen i Thailand men verkligheten kommer ikapp en och alla vill vara där det är underbart.  Komma tillbaka till sitt paradis och se det sönderturistat är inte alltid så kul men det är tidens gång.

Mae Phim kommer att förändras med åren också, det är jag helt övertygad om. Och då när det byggs nere vid vägen för det är ju där det kommer att byggas först. attraktiv mark o dyl. Och jag tror jag vi kommer att ha det fantastiskt fint hos oss på Bali. Vi lämnar stojet nere på byn och drar oss hemåt. Så alla besvikelser vi sitter inne med kastar vi ur oss och blickar framåt. Det är ju trots allt inte alla som har förmånen och möjligheten att ha en liten stuga i paradiset. GLÖM INTE BORT DET. Vi har ju bara lyxproblem egentligen.

Avslutar med att sätta in ett par bilder från bl.a vårat första besök på Bali -06 samma dag som vi spöade finnarnai os finalen i hockey.

Sunflower har också varit byggarbetsplats men fint idag. Har även ett par bilder från förra årets feb. Första gången i "huset".

Sitter och tittar ut på snön som faller. Man tror ju att, kommer man hem i mitten på mars så är våren i antågande men tydligen inte alltid.

Ha det så bra allihop. Hälsn. Christer59

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards